Козлова: робитиму все для того, щоб повернутися до топ-100

Козлова: робитиму все для того, щоб повернутися до топ-100

Укрінформ
Українська тенісистка Катерина Козлова, яка вийшла в чвертьфінал турніру серії WTA International в Бостаді, поділилася враженнями від турніру і зазначила, що у неї дуже непроста сітка на Ericsson Open.

"Дуже рада, що пройшла в 1/4 після кваліфікації. Я вже здобула тут чотири перемоги - це здорово. У мене важка сітка, Бартель - дуже важкий суперник, я намагалася робити все краще з того, що могла, фокусуватися на своїй грі. Думаю, для себе я показала хороший теніс. Звичайно, напередодні очікувала важкої гри. Рада, що змогла так закінчити зустріч.

У мене був досить важкий старт сезону, я демонструвала не дуже хороші результати, може я і показувала непоганий теніс, але ніяк не могла виграти. Тепер, здається, все мені повертається. Я намагатимуся робити все можливе у другій половині сезону, щоб знову бути в топ-100.

У передчутті від майбутнього матчу з Возняцькі. У мене не так багато було поєдинків проти суперниць з топ-10, так що я просто рада опинитися в наступному колі", - цитує Козлову XSPORT.

Читайте також: Теніс: Козлова відіграла матчбол і вперше вийшла до 2 кола турніру в Бостаді

Нагадаємо, що українська тенісистка Катерина Козлова вийшла у чвертьфінал ґрунтового турніру серії WTA International в шведському Бостаді, обігравши в двох партіях чемпіонку Ericsson Open 2014 Мону Бартель з рахунком 6:3, 6:3. Поєдинок відбувся у ніч на 28 липня за київським часом.

В основну сітку турніру Козлова вийшла через кваліфікацію, а в першому матчі обіграла місцеву тенісистку Маріям Бьорклунд.

Фото: btu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-