Бубка привітав призерів чемпіонату Європи з веслування на байдарках і каное

Бубка привітав призерів чемпіонату Європи з веслування на байдарках і каное

Фото
Укрінформ
Сьогодні, 27 липня, в Олімпійському домі президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав призерів чемпіонату Європи з веслування на байдарках і каное.

"Приємно, що вже давно склалася добра традиція зустрічей з нашими спортсменами після вдалих виступів на міжнародних стартах. Ми завжди слідкуємо за виступами українців, вболіваємо та підтримуємо як морально, так і матеріально, допомагаючи спортсменам, тренерам, федераціям з олімпійських видів спорту.

Ці прекрасні здобутки заслуговують високої оцінки. Дуже приємно, що українське веслування на байдарках і каное має дуже перспективну та гарну молодь. Переконаний, що з таким досвідченим наставником як дворазовий Олімпійський чемпіон Юрій Чебан та потужним тренерським складом збірної попереду чекають нові звершення та перемоги.

Олімпійське Токіо-2020 вже не за горами. Дуже приємно, що ми маємо талановиту молоду команду з великим потенціалом. Користуючись нагодою, хочу побажати нашим спортсменам плідної підготовки до чемпіонату світу, який відбудеться наприкінці серпня в Чехії. Чекаємо від вас гарних новин", - цитує Бубку офіційний сайт НОК України.

Читайте також: Збірна України з веслування на байдарках і каное повертається з 4 медалями Євро-2017

Нагадаємо, що збірна України з веслування на байдарках і каное здобула 4 медалі (одну золоту і три бронзові) на чемпіонаті Європи-2017, який відбувся 14-16 липня у Пловдиві (Болгарія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-