Ліга чемпіонів: Серед потенційних суперників «Динамо» - «Ніцца», «Спортінг», «Хоффенхайм»

Ліга чемпіонів: Серед потенційних суперників «Динамо» - «Ніцца», «Спортінг», «Хоффенхайм»

Укрінформ
Кияни точно не зіграють проти московського ЦСКА.

Київське «Динамо» вже має окреслене коло суперників у вирішальному раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Про це пише Укрінформ.

Якщо «Динамо» пройде швейцарський клуб «Янг Бойз» (в Києві наші перемогли 3:1), то у вирішальному раунді відбору в Лігу чемпіонів українська команда буде серед сіяних. А це значить, ми гарантовано не зіграємо з такими сильними клубами, як «Севілья», «Наполі», «Ліверпуль» і «Аякс» (якщо голландці пройдуть «Ніццу», перший матч 1:1).

Читайте також: Ліга чемпіонів: після 3:1 у першому матчі Динамо у трьох випадках з 4 проходило далі

Потенційними суперниками «Динамо» є португальський «Спортінг», німецький «Хоффенхайм», французька «Ніцца» (якщо обіграє «Аякс») та переможці пар «Стяуа» (Румунія) - «Вікторія» (Чехія) (перший матч 2:2), «Брюгге» (Бельгія) – «Істанбул» (Туреччина) (перший матч 3:3) і АЕК (Греція) – ЦСКА (Росія) (перший матч 2:0 на користь ЦСКА). Щоправда, з московським ЦСКА кияни не зіграють точно, бо УЄФА й надалі розводить під час жеребкування українські та російські клуби.

Нагадаємо, матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду ЛЧ зіграють 1-2 серпня. Жеребкування вирішального раунду відбору ЛЧ (раунд плей-офф) відбудеться 4 серпня. Матчі цієї стадії – 15-16 і 22-23 серпня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-