Теніс: Цуренко оголосила розклад на американську серію турнірів

Теніс: Цуренко оголосила розклад на американську серію турнірів

Укрінформ
Друга "ракетка" України Леся Цуренко оголосила свій розклад на американську серію турнірів.

Наступного тижня Цуренко уперше виступить на турнірі серії Premier у Стенфорді, повідомляє BTU.org.ua

"Потім Леся відправиться до Торонто, де 7 серпня візьме участь у змаганнях категорії Premier 5. Це буде другий старт Цуренко у Торонто. 2015 року вона з кваліфікації зуміла пробитися до чвертьфіналу турніру", - зазначається у повідомленні.

Завершить підготовку до US Open киянка у Цинциннаті, де 14 серпня розпочнеться ще один турнір серії Premier 5. На цих змаганнях українка виступить утретє. Минулому році вона поступилася у другому колі Тімеа Бачінські.

Наприкінці серпня Леся стартує на останньому у сезоні турнірі Великого шолома - US Open, де українській тенісистці належить захищати свій кращий результат на цих змаганнях. Минулого року Цуренко вийшла до четвертого кола, де поступилася Роберті Вінчі. Усього це буде восьмий старт Лесі Цуренко на мейджорі у Нью-Йорку.

Додамо, що нинішнього року киянка стала переможницею одного турніру WTA (Акапулько) і вперше у кар'єрі увійшла до топ-30 світового рейтингу, посівши 29-й рядок.

Читайте також: Світоліна, Цуренко і Долгополов заявлені в основній сітці US Open

Нагадаємо, раніше свій розклад на американську серію турнірів оголосила перша "ракетка" України - харків'янка Еліна Світоліна. До US Open вона також виступить на Rogers Cup у Торонто (7 серпня), та турнірі в Цинциннаті (14 серпня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-