«Динамо» - «Янг Бойз»: нове випробування для команди Хацкевича

«Динамо» - «Янг Бойз»: нове випробування для команди Хацкевича

Укрінформ
Кияни розпочинають відбір Ліги чемпіонів проти другої команди Швейцарії. 

Сьогодні віце-чемпіон України – київське «Динамо» зіграє перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти швейцарського «Янг Бойз». Матч відбудеться на столичному НСК «Олімпійський». Початок о 19:30. Про це повідомляє Укрінформ.

Старт у відборі Ліги чемпіонів стане черговим випробуванням для нового тренерського штабу «Динамо» на чолі з Олександром Хацкевичем. Білоруський фахівець поступово змінює команду, яку отримав від Сергія Реброва, і вже досяг перших успіхів. Зокрема, динамівці обіграли «Шахтар», продемонструвавши якісний та організований футбол в захисті.

Читайте також: Хацкевич: "Янг Бойз" - досить важкий суперник

Проти «Янг Бойз» Хацкевич має можливість випустити усіх найсильніших, за винятком травмованого Рибалки. У гарній формі лідери команди – Ярмоленко, Хачеріді, Віда, Мбокані. Класну гру проти «Шахтаря» продемонстрували Гонсалес і особливо Гармаш, якого Хацкевич зробив ключовою фігурою в організації атак. Напад може також підсилити Жуніор Мораес, який наразі дискваліфікований на внутрішній арені.

Усі пам’ятають, що в минулому році на цій же стадії ЛЧ «Янг Бойз» сенсаційно обіграв за сумою двох матчів «Шахтар». Це – додатковий стимул для «Динамо» і додаткове нагадування про силу суперника. Тим більше, що клуб з Берна вже демонструє сильні результати. «Янг Бойз» розгромив в контрольному матчі «Бенфіку» 5:1 та впевнено переміг чемпіона Швейцарії «Базель» 2:0.

Читайте також: "Динамо" - "Янг Бойз": де дивитися матч Ліги чемпіонів УЄФА

На думку букмекерів, «Динамо» фаворит матчу. Ставка на перемогу киян – 1.5. Коефіцієнт на перемогу «Янг Бойз» - 6.5. Нічия – 4.3. Головний арбітр сьогоднішньої гри – швед Андреас Екберг. Трансляція матчу на телеканалі «2+2». 

Перше фото: http://dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-