"Динамо" - "Янг Бойз": де дивитися матч Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" починають свої виступи у новому сезоні Ліги чемпіонів УЄФА поєдинком проти швейцарського "Янг Бойза".

Перший матч 3-го кваліфікаційного раунду турніру між українським і швейцарським клубами, який відбудеться у середу, 26 липня на столичному НСК "Олімпійський", транслюватиме о 19.30 телеканал "2+2", повідомляє Укрінформ.

Матч обслуговуватиме бригада суддів зі Швеції на чолі з 32-річним Андреасом Екбергом.

На думку букмекерів, явним фаворитом майбутнього поєдинку є українська команда. У день матчу лідер букмекерської справи - британська контора William Hill приймає ставки на перемогу "біло-синіх" з коефіцієнтом 1,50, на успіх "Янг Бойз" - 6,50, на нічию - 4,20.

До цього клуби в офіційних матчах не перетиналися. Проте, "Динамо" має досвід зустрічей зі швейцарськими командами у єврокубках, в яких кияни здобули 4 перемоги при 2 нічиїх та 2 поразках.

"Янг Бойз" на цій стадії минулого сезону вибив з турніру донецький "Шахтар".

"Динамо" торік виступало на груповому етапі Ліги чемпіонів, "Янг Бойз" - на груповому етапі Ліги Європи.

Читайте також: Хацкевич: "Янг Бойз" - досить важкий суперник

Гра у відповідь "Янг Бойз" - "Динамо" пройде 2 серпня на "Стад-де-Суїсс" у Берні і розпочнеться о 21.15. Переможець протистояння вийде до вирішальної стадії кваліфікації Ліги чемпіонів - раунду плей-офф.

Фото: Dynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-