Де дивитися матчі 2 туру футбольної Прем'єр-ліги

Де дивитися матчі 2 туру футбольної Прем'єр-ліги

Укрінформ
Другий тур чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги, матчі якого відбудуться 22-23 липня, відкриють поєдинки в Одесі та Львові.

Зустріч одеського "Чорноморця" та "Сталі" з Кам'янського о 17.00 покаже телеканал "Уніан", у паралельному матчі на "Арені Львів" у суботу зіграють рівненський "Верес" та "ФК "Олександрія", повідомляє Укрінформ.

Центральне протистояння футбольної першості, в якому у Харкові 22 липня зійдуться донецький "Шахтар" і київське "Динамо", о 19.30 транслюватиме "Футбол 1".

У другий ігровий день туру у неділю, 23 липня, львівські "Карпати" прийматимуть на стадіоні "Україна" полтавську "Ворсклу" (17.00, "2+2"), "Зірка" у Кропивницькому протистоятиме донецькому "Олімпіку" (19.30, "Футбол 1"), а луганська "Зоря" на "Славутич-Арені" у Запоріжжі зустрінеться з ФК "Маріуполь" (19.30, "2+2").

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: "Олександрія" зіграє з "Астрою"

Турнірне становище після першого туру: "Шахтар" - 3 очки, "Олімпік" - 3, "Динамо" - 3, "Сталь" - 3, "Зірка" - 1, "Карпати" - 1, "Верес" - 1, "Маріуполь" - 1, "Чорноморець" - 0, "Зоря" - 0, "Олександрія" - 0, "Ворскла" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-