У Вроцлаві відкрилися Всесвітні ігри

У Вроцлаві відкрилися Всесвітні ігри

Укрінформ
У Вроцлаві в четвер відкрилися Всесвітні Ігри, під час яких відбуватимуться змагання з неолімпійських видів спорту з 21 по 30 липня.

Відкриття Всесвітніх ігор відбулося за участю голови Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха, президента Міжнародної асоціації всесвітніх ігор Хосе Перурени і мера Вроцлава Рафала Дуткевича, передає власний кореспондент Укрінформу.

Відкриття Ігор транслювалося на понад 100 країн. У мультимедійному дійстві церемонії відкриття взяли участь 400 артистів, які розповіли про історію Вроцлава та Всесвітніх Ігор.

У 36-ти видах спорту візьмуть участь близько 4500 спортсменів зі 111-ти країн світу, повідомляє Укрінформ.

Україну на Всесвітніх іграх представлятимуть 80 атлетів у 20-ти видах спорту: скелелазіння, пауерліфтинг, джиу-джитсу, спортивне орієнтування, муай-тай, боулінг, спортивна акробатика, сумо, підводний спорт, водний спорт, художня гімнастика, стрибки на батуті, стрибки на акробатичній доріжці, кікбоксинг WAKO, карате, спортивна аеробіка, танцювальний спорт, академічне веслування, парашутний спорт та сквош. Два останні види - дебютні для "синьо-жовтих".

Змагання, які триватимуть до 30 липня, транслюватиме телеканал UA:Перший.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-