Україна буде представлена у чвертьфіналі Вімблдона-2017 - у міксті

Україна буде представлена у чвертьфіналі Вімблдона-2017 - у міксті

Укрінформ
Єдина представниця України, яка залишилася на дистанції "дорослого" Вімблдонського турніру, Людмила Кіченок з Дніпра вийшла у середу до 1/4-ї змагань у міксті (змішані пари).

Разом із хорватом Мате Павичем Кіченок у 3-у раунді обіграла  дует Себастьян Кабаль (Колумбія)/Ебігейл Спірс (США), - 7:6 (7:5), 5:7, 6:3, повідомляє Укрінформ.

Характерно, що у попередньому раунді Кабаль та Спірс залишили поза грою новозеландсько-українську пару Артем Сітак - Ольга Савчук - 2:6, 6:7 (5:7).

В 1/4 фіналу українка та хорват зустрінуться з переможцями протистояння  Джон Пірс (Австралія)/Сабіна Лисицькі (Німеччина) та Марія-Хосе Мартінес Санчес (Іспанія)/ Марсело Демолінер (Бризилія).

В юніорських змаганнях Вімблдона за Україну продовжує виступати 15-річна киянка  Марта Костюк. В одиночному турнірі вона у 2-у раунді поступилася 16-річній Майї Хваліньській з Польщі - 1:6, 4:6, а в парному посіяна під першим номером. У стартовому матчі разом із 17-річною Керсон Бренстін з Канади Марта зустрінеться з британками Марією Баден та Еліз Мелоні.  

Читайте також: Українка Людмила Кіченок вийшла до 1/8 фіналу Вімблдона у міксті

Нагадаємо, що 10 липня не змогла вийти до чвертьфіналу Вімблдона головна надія України, 5-та"ракетка" світу Еліна Світоліна. Вона поступилася переможниці Відкритого чемпіонату Франції-2017 Олені Остапенко з Латвії.  Втім, в 1/4-й 20-річна латвійка нічого не могла вдіяти з 37-річною американкою Вінус Вільямс - 6:3, 7:5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-