Українка Людмила Кіченок вийшла до 1/8 фіналу Вімблдона у міксті

Українка Людмила Кіченок вийшла до 1/8 фіналу Вімблдона у міксті

Укрінформ
Єдина представниця України, яка залишилася на дистанції "дорослого" Вімблдонського турніру, Людмила Кіченок з Дніпра вийшла у понеділок до 1/8-ї змагань у міксті (змішані пари).

Разом із хорватом Мате Павичем Кіченок у 2-у раунді за 1 годину обіграла 7-й сіяний дует Рейвен Клаасен (ПАР)/Катарина Среботнік (Словаччина) - 6:4, 7:5, повідомляє Укрінформ.

В 1/8 фіналу українка та хорват зустрінуться із Себастьяном Кабалем (Колумбія) та Ебігейл Спірс (США). 

Нагадаємо, що сьогодні свої виступи на Вімблдонському турнірі закінчила наша головна надія - Еліна Світоліна, яку в 1/8-й зупинила представниця Латвії Олена Остапенко - 3:6, 6:7 (6:8).

Після цього тенісна пара Людмила Кіченок/Леся Цуренко у третьому колі програла Кетрін Белліс (США) та Маркеті Вондроушовій (Чехія) - 4:6, 2:6.

Розпочала змагання в юніорській сітці Вімблдону талановита 15-річна Марта Костюк. У стартовому для себе одиночному матчі киянка за 1 годину 11 хвилин обіграла Кайю Юван зі Словенії - 7:5, 6:3.

Читайте також: Марта Костюк вийшла до другого раунду юніорського Вімблдона

Виступить Марта і в парних змаганнях, де вона разом із 17-річною Керсон Бренстін з Канади посіяна під першим номером. У стартовому раунді дівчата зустрінуться з британками Марією Баден та Еліз Мелоні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-