Долгополов: Лікування було болісним, але я зміг швидко повернутися на корт

Долгополов: Лікування було болісним, але я зміг швидко повернутися на корт

Укрінформ
Відмова першої "ракетки" України Олександра Долгополова від продовження учорашньої зустрічі зі швейцарцем Роджером Федерером на Вімблдонському турнірі породило безліч питань у прихильників тенісу.

Олександр пояснив, що він уперше вийшов на тренування після травми ноги практично тиждень тому. Лікування пройшло добре, але під час матчу із Федерером він втомився і відчув, що "не можна ризикувати", повідомляє Тенісний портал України. 

"Ви пропонуєте, щоб гравець, у якого була травма, продовжував матч, незважаючи на ризик збільшити пошкодження? Я ніколи не виходив на корт лише через гроші. Була неймовірна мотивація - зіграти на центральному корті Вїмблдону з Федерером. Розумію глядачів. Трибуни були заповнені, шкода, що так склалося. У першому сеті все було в порядку. Але ж я уперше вийшов на тренування після травми лише минулого понеділка. Навантажень було недостатньо, тому і в втомився. Ви ж бачили, я боровся у першому сеті, не стояв на місці, робив все, що в моїх силах. Звичайно, якби ми грали трисетовий матч, скоріш за все, дограв би зустріч до кінця. Але я не міг ризикувати. У цілому ж лікування на Тенеріфе було болючим. Але мене лікар попередив про це, і я був готовий. Дуже задоволений, що зміг швидко вийти на корт", - розповів Долгополов.

Він також ознайомив зі  своїми планами на найближче майбутнє: "Мої плани не змінилися. Я не буду брати велику перерву. Все буде йти так, як планувалося до травми. Залишаюся в Європі, граю на грунті - Бостада, Гштаад та Кітцбюель. Я прийняв це рішення тому, що добре виступив на грунті на початку сезону, і не хочеться їхати далеко від дому.

Читайте також: Долгополов не дограв матч Вімблдона з Федерером

Нагадаємо, що поєдинок на центральному корті Уїмблдона було зупинено за рахунку 6:3, 3:0 на користь Федерера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-