Промоутер Джошуа: Лас-Вегас – краще місце для реваншу

Промоутер Джошуа: Лас-Вегас – краще місце для реваншу

Укрінформ
Едді Хірн каже, що Кличко не хоче бій в Британії. 

Промоутер британського боксера Ентоні Джошуа Едді Хірн заявив, що Лас-Вегас є кращим місцем проведення реваншу з Володимиром Кличком. Про це він розповів виданню Daily Mirror.

«Лас-Вегас є лідером серед претендентів на проведення матчу-реваншу між Ентоні і Володимиром. У наступні два тижні ми визначимося з датою і ареною.

На мій погляд, Кличко погодиться на бій, якщо він буде за кордоном, і не думаю, що він захоче боксувати в Кардіффі.

Читайте також: Джошуа: Все одно, хто зі мною зустрінеться - Кличко або Пулєв

Мені здається, що Володимир погодиться на матч-реванш, оскільки він насолоджувався останньою подією і захоче влаштувати ще один великий бій. Не думаю, що для нього в цьому випадку гроші - головне питання.

Місцем для матчу-реваншу може бути Вегас, може - Нігерія, але в плані логістики перший варіант краще. Якщо Володимир не захоче проводити цей поєдинок, то ми будемо битися з Пулєвим (болгарський боксер Кубрат Пулєв – Укрінформ) 28 жовтня в Кардіффі», - сказав Хірн.

Нагадаємо, що 29 квітня Володимир Кличко програв чемпіону світу за версіями WBA, IBF, IBO Ентоні Джошуа. Команди Кличко і Джошуа увесь цей час домовляються про бій-реванш. Наразі Кличко ще не дав остаточної згоди на поєдинок. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-