Чемпіонат Європи з боксу: Олександр Хижняк виграв для України друге «золото»

Чемпіонат Європи з боксу: Олександр Хижняк виграв для України друге «золото»

Укрінформ
Чемпіонський бій сьогодні проведе також Віктор Вихрист. 

В Харкові в палаці спорту «Локомотив» завершується чемпіонат Європи з боксу. Сьогодні визначаються чемпіони. Другим з наших фіналістів золоту медаль виграв Олександр Хижняк. Про це повідомляє Укрінформ.

Олександр Хижняк (вага до 75 кг) продемонстрував фантастичний бокс у фіналі проти Камрана Шахсуварли з Азербайджану. Українець мав перевагу в кожному з раундів, одного разу відправив суперника у нокдаун і у підсумку переміг 5:0.

Сьогодні відбудеться ще один фінал за участі українця. В категорії понад 91 кг Віктор Вихрист боксуватиме проти Фрезера Кларка з Англії.

Першим нашим чемпіоном в Харкові став Юрій Шестак (вага до 60 кг), який провів дуже складний бій проти росіянина Габіла Мамедова. У другому раунді нашому боксеру навіть відкривали рахунок. Але в останньому раунді Шестак блискуче переграв суперника і у підсумку судді віддали українцю перевагу 4:1.

Нагадаємо, Микола Буценко (вага до 56 кг) програв у фіналі англійцю Пітеру Макгрейлу і став срібним призером. Ще два українці Дмитро Замотаєв і Євген Барабанов вибороли бронзові медалі чемпіонату. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-