Кубок конфедерацій-2017: Мексика врятувалась у компенсований час в матчі проти Португалії

Кубок конфедерацій-2017: Мексика врятувалась у компенсований час в матчі проти Португалії

Укрінформ
Один з голів португальців відмінили після перегляду відеоповтору.

В Росії триває футбольний Кубок конфедерацій. Це традиційний турнір переможців континентальних чемпіонатів, який є своєрідною прелюдією до чемпіонату світу. Сьогодні в Казані зустрілись збірні Португалії та Мексики. Результат – нічия 2:2. Про це повідомляє Укрінформ.

В першому таймі суперники обмінялись голами. Рахунок відкрив Рікарду Куарежма після чудового пасу Кріштіану Роналду. Мексиканці відігрались завдяки голу Чічаріто Ернандеса. Після перерви португальці вийшли вперед на 86-ій хвилині. Відзначився Седрік. Мексика врятувалась у компенсований час. Ектор Морено влучно пробив головою після навісу з кутового.

В матчі стався примітний епізод. В першому таймі у португальців м’яч забив Пепе. Однак арбітр Нестор Пітана, проконсультувавшись з відеоасистентом, гол відмінив. Відеоповтор засвідчив, що Пепе забивав з офсайду. На цьому турнірі тестують систему відеоповторів, які використовуватимуть і під час Мундіалю-2018.

Нагадаємо, Кубок конфедарцій-2017 стартував 17 червня у Санкт-Петербурзі. У матчі-відкритті збірна Росії обіграла Нову Зеландію 2:0. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-