ЗМІ: Роналду хоче повернутися в «Манчестер Юнайтед»

ЗМІ: Роналду хоче повернутися в «Манчестер Юнайтед»

Укрінформ
Зірковий португалець просить свого агента влаштувати його переїзд в Англію.

Форвард мадридського «Реала» Кріштіану Роналду зацікавлений в тому, щоб якомога швидше залишити мадридський клуб і перейти в «Манчестер Юнайтед».  Днями 32-річний футболіст попросив свого агента Жорже Мендеша зробити максимум для того, щоб відбувся його трансфер в «Манчестер Юнайтед». Про це пише Sport Arena з посиланням на Gianlucadimarzio.com.

Крім «МЮ» на Роналду в Європі претендує ще й «Парі Сен-Жермен», проте сам Кріштіану хотів би повернутися саме в «МЮ», де він виступав з 2003 по 2009 рік. Раніше видання The Times повідомило, що «МЮ» зацікавлений в поверненні Роналду в свої ряди і вже активізувався в питанні вивчення подібної можливості. Контракт Роналду з «Реалом» діє до липня 2021 року.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду прийняв рішення залишити «Реал» після того, як іспанська податкова в черговий раз звинуватила його в ухилянні від сплати податків на суму 14,7 мільйона євро. Сам португалець не бачить своєї провини. Він вважає себе жертвою нападок з боку фіскальних органів, які негативно позначаються на його іміджі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-