Гордість брала за наш Київ, за всю країну - Горшковозов і Кесар

Гордість брала за наш Київ, за всю країну - Горшковозов і Кесар

Укрінформ
Срібні призери київського чемпіонату Європи зі стрибків у воду Олександр Горшковозов і Вікторіія Кесар поділилися своїми враженнями та відмітили неймовірну підтримку глядачів на трибунах арени "Ліко".

"Було почесно зробити перший стрибок на домашньому чемпіонаті Європи. Все було дуже класно, підтримка була неймовірною. Навіть не очікував, що буде стільки людей. Гордість брала за наш Київ, за всю країну.

Два з трьох моїх стрибків були настільки вдалі, як я того хотів. Але я дуже багато пропустив, довго лікувався. Я зібрав стрибки буквально за три тижні до чемпіонату Європи. Срібна медаль - непоганий результат, хоча, звичайно, хотілося "золота", - цитує Горшковозова XSPORT.  

"Емоції просто переповнюють. Ми виграли медаль удома, в своєму басейні! На трибунах була дуже хороша підтримка. Коли я піднялася на 10 метрів і подивилася вниз, було страшно, але потім я зібралася, впоралася з емоціями. Намагалася зробити свої найкращі стрибки, хоча вийшло не все", - розповіла Вікторія Кесар.

Нагадаємо, у перший день чемпіонату Європи зі стрибків у воду, 12 червня, український дует Вікторія Кесар/Олександр Горшковозов виборов друге місце в командних змаганнях.

Для Горшковозова це була вже 13 медаль чемпіонатів Європи в кар'єрі, а ось Вікторія Кесар в призи на континентальних чемпіонатах потрапила вперше. Вікторія спеціалізується на стрибках з трампліну, але за правилами командного турніру кожен учасник повинен зробити не менше одного стрибка з десятиметрової вишки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-