Шевченко: У Фінляндії нас влаштує лише перемога

Шевченко: У Фінляндії нас влаштує лише перемога

Укрінформ
Збірна перед матчем у Тампере має кадрові проблеми. 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підготовку до відбіркового матчу ЧС-2018 проти Фінляндії. Про це повідомляє телеканал «Футбол 1».

«У нас головна гра проти Фінляндії. Безпосередньо робота велася під цю гру, і у нас достатньо було часу. Єдине, що в кінці сезону гравці втомилися трохи, тому головне полягало в тому, щоб збалансувати тренувальний процес.

Тим гравцям, яким потрібні були навантаження, ми їх дали, а кому потрібно було відпочити - дали відпочити. Весь процес ми побудували на підготовці до матчу в Фінляндії. Залишилося два дні, і вже в грі ми подивимося, вийшло у нас чи ні.

До кінця сезону у нас брак гравців на певних позиціях. У Кравця травма, а ряд футболістів приїхали, без ігрової практики. Всі ці проблеми ми повинні вирішити. Чаша терезів починає переважувати в ту сторону, що команда повинна давати результат.

Нас чекає важка гра, і влаштує команду тільки виграш. Хлопці це знають і налаштовуються, тому чекатимемо від них позитивного результату і хорошої гри.

Травма Селезньова? У нього завтра ще є тренування. Я спілкувався з ним і сказав, щоб він визначався, чи є у нього якісь неприємні відчуття. Нам потрібні гравці, які готові на 100%. Він визначиться завтра, чи буде в заявці чи ні», - сказав Шевченко.

Тим часом, сьогодні стало відомо, що нападаючий збірної України Євген Селезньов повернувся до тренувань з командою. Зате пропустив останнє тренування Іван Петряк. У півзахисника проблеми з зубом. Матч Фінляндія - Україна відбудеться 11 червня в Тампере. Початок - о 19:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-