Форвард збірної Фінляндії: Україна не має шансів у грі з нами

Форвард збірної Фінляндії: Україна не має шансів у грі з нами

Укрінформ
Один з лідерів національної футбольної збірної Фінляндії форвард Теему Пуккі упевнений, що Україні не бачити очок у виїзному відбірному поєдинку ЧС-2018 проти його команди у Тампере.

У якості аргументу він, зокрема, наводить невдалу товриську гру підопічних Шевченка проти скромної збірної Мальти (0:1), повідомляє Zbirna.com

"Так, нам не вдалося показати хорошу гру у матчі з Ліхтенштейном (1:1). Але, з іншого боку, Україна примудрилася поступитися Мальті. У кого тепер більше шансів на перемогу в Тампере? У цілому, думаю, нічого не змінилося. Україна - фаворит. Ми - аутсайдери. Ніхто не ставить на збірну Фінляндії. Навіть багато наших уболівальників прийдуть подивитися, як нас обіграє більш майстерна збірна. Ми не маємо пасувати перед зустріччю! Я бачу наших хлопців на тренуваннях і упевнений, що Україна не має шансів у поєдинку з нами", - сказав 27-річний нападаючий фінской команди, який виступає за данський клуб "Брондбю".

Нагадаємо, поєдинок Фінляндія - Україна пройде 11 червня.

В інших матчах відбіркової групи I ЧС-2018 Ісландія приймає Хорватію, а Косово на нейтральному полі в Албанії зустрінеться з Туреччиною.

Турнірне становище після 5-ти турів: Хорватія - 13 очок, Ісландія - 10, Україна - 8, Туреччина - 8, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-