Фінал Кубка Стенлі: «Піттсбург» розгромив «Нешвілл» 6:0

Фінал Кубка Стенлі: «Піттсбург» розгромив «Нешвілл» 6:0

Укрінформ
«Пінгвінз» вийшли вперед у серії 3:2.

У Національній хокейній лізі (НХЛ) триває фінальна серія (до чотирьох перемог) за головний трофей – Кубок Стенлі. У п’ятому  матчі «Піттсбург Пінгвінз»  розгромив на своєму майданчику «Нешвілл Предаторз» 6:0. Рахунок в серії став 3:2 на користь «Пінгвінз». Їм до титулу залишилась одна перемога. Про це повідомляє Укрінформ.

Серія повернулась в Піттсбург і на власному льоду «Пінгвіни» вирішили не відкладати справу на потім, а вже в першому періоді закинули три шайби. Відзначились Шультц, Раст і Малкін. Невпевнено зіграли в цих моментах як воротар «Нешвілла» Рінне, так і увесь захист гостей.  

На другий період у ворота «Предаторз» став вже новий голкіпер Сарос, але і він отримав три шайби. Закидали Ширі, Кессел, Хейнсі. «Нешвілл» так і не оговтався від подібного удару і матч завершився вражаючою перемогою «Піттсбурга» 6:0.

Рахунок в серії став 3:2 на користь «Піттсбурга». Матч №6 зіграють 12 червня на майданчику «Нешвілла». Початок о 03:00 за київським часом. У разі перемоги «Піттсбург» може вп’яте у власній історії стати володарем Кубка Стенлі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-