Фінал Кубка Стенлі: «Нешвілл» вдруге обіграв «Піттсбург»

Фінал Кубка Стенлі: «Нешвілл» вдруге обіграв «Піттсбург»

Укрінформ
«Предаторз» зрівняли рахунок у серії 2:2.

У Національній хокейній лізі (НХЛ) триває фінальна серія (до чотирьох перемог) за головний трофей – Кубок Стенлі. У четвертому матчі «Нешвілл Предаторз» вдруге поспіль на своєму майданчику обіграв «Піттсбург Пінгвінз». Рахунок поєдинку 4:1. Рахунок в серії став нічийним 2:2. Про це повідомляє Укрінформ.

«Нешвілл» розпочав гру краще і логічно вийшов вперед після шайби Ярнкрока. «Піттсбург» майже одразу відновив рівновагу – нарешті відзначився зірковий Кросбі. Гості після цього мали ще кілька моментів у другому періоді, але надійно зіграв голкіпер «хижаків» Рінне.

Ключовий епізод гри стався на 24-й хвилині. Нападник «Нешвілла» Гудро проштовхнув шайбу у ворота голкіпера «Пінгвінз» Мюррей. Спочатку здалося, що воротар не дав шайбі перетнути лінію, але відеоповтори підтвердили, що гол все ж був. Далі Рінне кілька разів врятував «Предаторз», а Арвідссон зробив перевагу господарів більш вагомою – 3:1.

В третьому періоді «Нешвілл» контролював хід гри. За три з половиною хвилини до завершення основного часу «Піттсбург» пішов ва-банк і зняв воротаря. Цим майже одразу скористався Форсберг, закинувши у порожні ворота. 4:1 -  впевнена перемога «Нешвілла».

Рахунок в серії став нічийним 2:2. Матч №5 зіграють 9 червня на майданчику «Піттсбург Пінгвінз». Початок о 03:00 за київським часом. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-