Футбольна

Футбольна "молодіжка" зробила крок уперед - Головко

Укрінформ
Наставник української молодіжної футбольної збірної (U-21) Олександр Головко прокоментував поразку команди у фінальному поєдинку Меморіала Лобановського проти збірної Фінляндії.

"Думаю, що ми зробили крок уперед. У минулому році ми посіли третє місце, а сьогодні - друге. Якщо дивитися по грі, то ми намагалися, хлопці зробили все для того, щоб перемогти, але для цього потрібно забивати. А серія пенальті - це лотерея. Результат залишиться, а гра забудеться. Думаю, що ми заслужили цей кубок. Сподіваюся, що ця поразка стане останньою для наших команд в цьому місяці.

Уже в серпні у нас запланований збір перед матчами кваліфікації на чемпіонат світу. Нашим футболістам потрібно отримувати більше практики, адже багато хто з них грають тільки в нашій команді. За віддачею і характеру у мене питань до гравців немає. Спасибі їм за цю гру", - цитує Головка ua-football

Нагадаємо, у фіналі міжнародного турніру пам’яті Валерія Лобановського молодіжна збірна України (гравці до 21 року) з футболу програла ровесникам з Фінляндії у серії післяматчевих пенальті з рахунком 3:5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-