Коноплянка обізвав тренера «Шальке» боягузом

Коноплянка обізвав тренера «Шальке» боягузом

Укрінформ
Схоже, українець не планує затримуватись у німецькому клубі. 

Півзахисник збірної України і «Шальке» Євген Коноплянка розповів про бесіду з головним тренером німецького клубу Маркусом Вайнцирлем і назвав його боягузом. Про це він сказав під час інтерв’ю для FootballHub.

«Я так розумію, що тренер залишається. Він мене викликав, говорив з такою посмішкою: «Жень, я бачу, що ти хочеш грати». Я на нього дивлюся: «Що, серйозно, ви тільки тепер це зрозуміли?».

Він сказав, що мені краще знайти інший клуб. А я йому кажу: «Слухай, а ти думаєш, ти тут довше залишишся, ніж я?». Я б поставив йому ще більше питань.

Якщо ти хочеш відпустити людини, якого купили за 15 млн, то потрібно більше пояснень і ми повинні якось розійтися. А він мене кличе поговорити на хвилину, коли я їду додому. А чому заздалегідь не можна було поговорити?

Це боягузтво, він боягуз, я не буду цього приховувати. І він не затримається в цій команді, я йому бажаю цього. Інакше потім «Шальке» гратиме у другій лізі», - сказав Коноплянка.

Нагадаємо, минулий сезон Євген Коноплянка провів у «Шальке», але за команду грав мало. Скажімо, в чемпіонаті Німеччини Євген виходив на поле 17 разів, забив один м’яч, зробив одну гольову передачу. Відомо, що «Шальке» викуповує контракт Коноплянки у «Севільї» і планує його перепродати. Наразі головний претендент на українця – турецький «Фенербахче».  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-