Андрій Шевченко зробив для Коноплянки виключення

Андрій Шевченко зробив для Коноплянки виключення

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко прокоментував свій вибір Євгена Коноплянки та інших футболістів на матчі проти Мальти та Фінляндії.

"Більшість футболістів, які виступають за кордоном, не мають ігрової практики, і це для нас проблема. Ми зробили виняток лише по Євгену Коноплянці з огляду на те, що на його позиції не така вже й велика конкуренція. Іншим хлопцям я сам подзвонив і пояснив ситуацію. На їх позиціях є гравці, які регулярно виходять на поле", - сказав Андрій Шевченко в інтерв’ю XSPORT.

"Виклик Луніна і Шепелєва? Вже не раз говорив, що шанси потрапити в національну команду є у всіх. Нехай хлопці доводять це своїми діями, а ми будемо їх викликати. Навесні Шепелєв став гравцем основного складу "Динамо", почав показувати стабільний футбол, ми за ним уважно стежили.

У свою чергу Лунін - дуже перспективний воротар, який демонструє не по роках впевнену гру. Ми дивилися його матчі, про нього добре відгукується тренер голкіперів Педро Харо. Також я контактував з Дмитром Михайленко та Андрієм Русолом. Загалом, саме час познайомитися з цим хлопцем

Гармаш? Останнім часом в його діях з'явилася стабільність, він почав забивати, і ми не могли не звернути на нього увагу".

Також Андрій Шевченко окреслив деякі проблеми збірної, які мають бути вирішені у ході підготовки до відбіркового матчу з Фінляндією:

"Для команди великий плюс, що ми зіграємо контрольний матч. Ми зможемо змоделювати гру з Фінляндією. Наша основна мета - вирішити свої питання. Подивимося, може, трохи змінимо схему гри попереду, поставимо перед футболістами певні завдання.

Мене турбує проблема присутності наших гравців у штрафному майданчику під час атаки - занадто мало їх там знаходиться. Над цим і будемо працювати. Плюс, звичайно, потрібно підвищувати якість виконання".

Нагадаємо, відбірковий матч до чемпіонату світу–2018 з футболу між збірними України та Фінляндії відбудеться 11 травня у Тампере.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-