Фінал Ліги чемпіонів: зірки Мадрида проти «Юве»-машини

Фінал Ліги чемпіонів: зірки Мадрида проти «Юве»-машини

Укрінформ
Головне протистояння фіналу – Буффон проти Роналду. 

Сьогодні велике завершення футбольного сезону в Європі. За традицією останній акорд – це фінальний матч Ліги чемпіонів. В цьому році головний трофей європейських клубних змагань розіграють мадридський «Реал» та «Ювентус» з Турина. Матч відбудеться у Кардіффі, на критому стадіоні «Мілленіум». Початок о 21:45. Головний арбітр – Фелікс Брих з Німеччини. Про це повідомляє Укрінформ.

Відзначимо, що до фіналу команди підійшли у чудовому настрої (обидві нещодавно стали чемпіонами своїх країн) і практично без кадрових втрат. Хіба що у «Реала» досі під питанням участь в матчі Бейла і Карвахаля. Сам матч називають символічним протистоянням легендарного воротаря «Юве» 39-річного Джанлуїджи Буффона і зіркового нападника «Реала» Кріштіану Роналду. Захист і організація гри «Юве» проти атаки і блиску Королівського клубу.

Експерти зійшлися на думці, що суперники настільки рівні, що спрогнозувати розвиток подій дуже складно. Вочевидь, «Юве» гратиме  більш обережно, а «Реал» більше контролюватиме м’яч. Не виключено, що усе вирішить один гол, або ж взагалі матч затягнеться до овер-тайму чи навіть серії пенальті. З іншого боку обидві команди переповнені класними виконавцями, здатними самотужки створити гол-шедевр. У «Реала», окрім Роналду, це Бензема, Іско, Рамос. Не менш іменита атака і у туринців – Ігуаїн, Манджукич, Дібала.

Додамо, що чинний переможець  ЛЧ «Реал» може стати першим, хто захистить свій титул. Мадридці вже втретє за чотири роки грають у фіналі ЛЧ. Натомість «Юве» не перемагав в ЛЧ з 1996 року. З того часу «біло-чорні» чотири рази виходили у фінал, але щоразу поступалися.

Не бачать фаворита в цьому фіналі і букмекери. Коефіцієнт на перемогу «Реала» 2.7, а «Ювентуса» - 2.8. Ставка на нічию в основний час – 3.1. Хочете ризикнути? Ставте на перемогу когось із суперників у додатковий час – на обох коефіцієнт 8.5. Найбільш очікуваний рахунок – 1:1 (ставка 6.0). 

Святослав Василик, Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-