Де дивитися фінал Ліги чемпіонів УЄФА

Де дивитися фінал Ліги чемпіонів УЄФА "Ювентус" - "Реал"

Укрінформ
У столиці Вельсу Кардіффі у суботу, 3 червня, відбудеться фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

У вирішальному поєдинку найпрестижнішого клубного турніру континенту зійдуться туринський "Ювентус" та чинний володар трофею мадридський "Реал", повідомляє Укрінформ.

Українські уболівальники зможуть побачити футбольний матч на телеканалі "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі. Початок зустрічі о 21.45 за київським часом.

Суперники провели між собою 18 матчів, і усі - в рамках головного єврокубка. В активі обох команд по вісім перемог при двох нічиїх, але "Юве" при цьому забив 21 м'яч, а "Реал" - тільки 18.

У попередній раз клуби перетиналися у півфіналі Ліги чемпіонів 2014/15, який "Юве" виграв із загальним рахунком 3:2.

І для "Реала", і для "Ювентуса" це шостий фінал Ліги чемпіонів. За цим показником вони зрівнялися з рекордом "Мілана".

Туринці програли чотири рази і "лідирують" за кількістю поразок у вирішальному матчі. Єдину перемогу в фіналі в еру Ліги чемпіонів вони відсвяткували в 1996 році, коли по пенальті здолали "Аякс". "Реал" виграв всі свої п'ять фіналів Ліги чемпіонів.

*******

"Реал" і "Ювентус" грали у фіналах зовсім недавно. Мадридці беруть участь у вирішальному матчі в третій раз за чотири роки і можуть стати першим клубом, який виграє Лігу чемпіонів двічі поспіль. У 2014 і 2016 роках "королівський клуб" обіграв в фіналах своїх сусідів з "Атлетико". "Ювентус" же у 2015-му поступився у вирішальній зустрічі "Барселоні".

********

Форвард "Реала" Кріштіану Роналду у цьому розіграші Ліги чемпіонів забив 10 м'ячів і відстає від кращого бомбардира Ліонеля Мессі з "Барселони" на один гол. Португалець зберігає шанси виграти суперечку снайперів п'ятий рік поспіль.

Воротар "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон у свою чергу може побити рекорд Паоло Мальдіні і стати найстаршим переможцем турніру.

********

У фіналах мирного результату не буває. У випадку нічиєї після закінчення основного часу, команди зіграють ще два тайми по 15 хвилин. Якщо рахунок залишиться нічийним, доля матчу вирішиться в серії пенальті.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-