Українські гандболістки виграли титули в європейських чемпіонатах

Українські гандболістки виграли титули в європейських чемпіонатах

Фото
Укрінформ
Українські гандболістки досягли успіху зі своїми клубами в чемпіонатах і Кубках Росії, Польщі та Туреччини.

Вікторія Борщенко стала чемпіонкою Росії з гандболу, Дарина Кот - чемпіонкою Туреччини, Вікторія Бельмас стала володаркою Кубка Польщі, а Ольга Лаюк - Кубка Туреччини. Про це повідомляє Федерація гандболу України.

Вікторія Бельмас стала володаркою Кубка Польщі у складі "Metraco Zagłębie". У фіналі проти "KRAM Start" українка, яка грає на позиції лівого напівсередньої, закинула 4 м'ячі, а її команда виграла 29:26.

Капітан збірної України Вікторія Борщенко разом з “Ростов-Доном” завоювала титул чемпіонок Росії з гандболу. У фіналі Кубка ЄГФ ростовський клуб двічі переграв “Ладу” з рахунком 30:26 на виїзді і 26:18 удома. Попереду у Борщенко ще Фінал чотирьох Кубка Росії, а після закінчення сезону вона покине “Ростов-Дон”.

Дарина Кот у складі “Кастамону” виграла чемпіонат Туреччини, а володарем Кубка Туреччини стала інша українка Ольга Лаюк. Її 10 голів стали вирішальним фактором в драматичній перемозі “Енімахалле” над “Муратпашой”, за який 9 разів закинула ще одна гандболістка збірної України Юлія Снопова. Рахунок фіналу 30:29.

Кращі українські гандболістки зіграють у складі жіночої збірної України проти збірної Іспанії 9 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-