ЧС-2017 з хокею: Букмекери ставлять на Канаду

ЧС-2017 з хокею: Букмекери ставлять на Канаду

Укрінформ
Канада спробує продовжити переможну серію.

Сьогодні в Кельні визначиться чемпіон світу з хокею. О 21:45 на лід вийдуть збірні Канади і Швеції. Про це повідомляє Укрінформ.

На думку букмекерів, фаворит золотого матчу – Канада. Коефіцієнт на їх перемогу – 1.8. На Швецію ставка несподівано велика – 3.5. Вигідно поставити і на нічию в основний час – 4.5.

Зазначимо, що Канада діючий чемпіон світу. Причому, канадці виграють «золото» вже другий турнір поспіль. І ось є шанс на хет-трик. Востаннє Канада мала переможну серію в три і більше чемпіонських титулів в далекому 1961 році.

Вихід Швеції у фінал – це вже великий успіх після трьох років невдач. На двох останніх чемпіонатах «Тре Крунур» взагалі не пробивалися до півфіналу. Востаннє світовий титул Швеції завойовувала в 2013 році. Статистики нагадали, що в 2003 і 2004 роках Швеція і Канада двічі сходились у фіналах ЧС і двічі перемагали «Кленові листя».

Щодо сьогоднішнього фіналу, то головним протистоянням матчу буде напад Канади  (Макіннон, Марнер, Скіннер) проти зіркового голкіпера шведів Хенріка Лундквіста. Своя зірка є і у складі «Тре Крунур» - це 21-річний Вільям Нюландер, який претендує на звання кращого гравця чемпіонату. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-