Делегати AIBA і EUBC перевірили підготовку Харкова до чемпіонату Європи з боксу

Делегати AIBA і EUBC перевірили підготовку Харкова до чемпіонату Європи з боксу

Укрінформ
Представники Міжнародної асоціації любительського боксу (AIBA) і Європейської Конфедерації боксу (EUBC) відвідали Харків з перевіркою стану підготовки міста до проведення чемпіонату Європи.

Делегати AIBA і EUBC високо оцінили підготовку задіяних у чемпіонаті об’єктів, зокрема, палацу спорту "Локомотив", де відбуватимуться боксерські поєдинки. Про це повідомляє isport.ua.  

"Ми не вперше проводимо міжнародні турніри з боксу в Україні та високо оцінюємо їх організацію. На даному етапі я дуже задоволений тим, як йде підготовка до чемпіонату. Зі свого боку, EUBC готова надати всю необхідну підтримку і поділитися європейським досвідом з українськими партнерами", - повідомив виконавчий директор EUBC Олександр Єгоров.

"Цей рік став знаковим для нашої країни, яка отримала можливість показати себе світові. Минуле Євробачення, міжнародні фестивалі і спортивні турніри відкривають нашу країну для європейської та світової спільноти. Для Федерації боксу - це велика честь увійти в історію світового спорту і зіграти свою роль в презентації України світові", - повідомив президент Федерації боксу України Володимир Продивус.

Нагадаємо, чемпіонат Європи з боксу відбудеться у Харкові 16 - 24 червня. Це головний кваліфікаційний турнір до чемпіонат світу, який пройде у Гамбурзі з 25 серпня по 3 вересня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-