Лідер «Шахтаря» Тайсон може перейти в «Лаціо»

Лідер «Шахтаря» Тайсон може перейти в «Лаціо»

Укрінформ
Агент бразильця не підтверджує інтерес італійського клубу.

Італійський клуб «Лаціо» бачить у півзахиснику «Шахтаря» Тайсону заміну своєму нападнику Бальде Кейта, який може залишити команду влітку. Про це повідомляє Tuttomercatoweb.

Римський клуб зробив офіційну пропозицію по гравцю. Повідомляється, що «Лаціо» готовий запропонувати бразильцю зарплату в 3 млн євро на рік і бонус в 2 млн за підписання контракту. Нагадаємо, що контракт хавбека з «Шахтарем» дійсний до грудня 2017 року.

В той же час агент Тайсона Алсіоне Дорнеллес заявив, що «Лаціо» не веде переговори з гірниками про трансфер гравця. «Я нічого не знаю про переговори між «Лаціо» і «Шахтарем» щодо трансферу Тайсона. Український клуб нічого не повідомляв мені про це, а представники «Лаціо» не контактували зі мною. Контракт Тайсона закінчується тільки в грудні. До цього моменту мій клієнт залишається гравцем «Шахтаря», - сказав агент.

Раніше повідомлялося, що «Фенербахче» готовий платити Тайсону 4 млн євро на рік, а гравець відмовився продовжувати угоду з «Шахтарем» з зарплатою 3,2 млн євро в рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-