Стало відомо, де і коли може відбутися бій-реванш Джошуа - Кличко

Стало відомо, де і коли може відбутися бій-реванш Джошуа - Кличко

Укрінформ
Бій-реванш між чемпіоном світу за версіями IBF, WBA та IBO у суперважкій вазі британцем Ентоні Джошуа й українцем Володимиром Кличком може відбутися на 75-тисячному стадіоні "Мілленіум" у столиці Вельсу Кардіффі наприкінці жовтня нинішнього року.

Про це повідомив промоутер британського боксера Едді Гірн, інформує Klitschko-brothers.com

 "Думаю, Кличко погодиться на матч-реванш, тому ми вже розглядаємо можливі місця проведення бою. Стадіон у Кардіффі в листопаді буде зайнятий "під регбі", тому 28 жовтня - хороший варіант. Так, велика частина грудня вільна, але я не хочу проводити поєдинок так пізно", - сказав Гірн.

За його словами, обом боксера після важкого першого поєдинку необхідний час на відновлення та підготовку.

"У Джоша трохи болить плече, у Кличка було розбите обличчя. Так, є ще пару тижнів у травні, можливо, увесь червень, а потім хлопці будуть думати: "ОК, давайте повернемося до тренувального табору". Навіть якщо вони заїдуть до своїх таборів у серпні, залишається майже два місяці для підготовки, і наприкінці жовтня можна проводити бій. Для Кардіффа ця дата - хороший варіант", - заявив промоутер.

Нагадаємо, в ніч з 29 на 30 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі" Кличко-молодший достроково програв в одинадцятому раунді британцю Ентоні Джошуа. У шостому раунді українець мав хороші шанси на перемогу, але не зміг з них скористатися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-