Українка Черкасова виграла

Українка Черкасова виграла "бронзу" на ЧЄ-2017 з боротьби

Укрінформ
Скарбничка збірної України в Нові-Саді (Сербія), де проходить чемпіонат Європи з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, поповнилася черговою нагородою.

У четвертий день на п'єдестал піднялася Алла Черкасова, яка в сутичці за бронзову медаль у ваговій категорії до 69 кг поборола Бусе Тосун з Туреччини (11:4), повідомляє Укрінформ.

Ірина Чіхрадзе (58 кг) у чвертьфіналі поступилася Лаурі Мертенс з Німеччини (4:6) і посіла 8-ме місце. "Вільники" Семен Радулов (70 кг) і Данило Картавий (125 кг) зупинилися за крок від "малих фіналів" за "бронзу". Радулов фінішував 7-м після поразки у "втішний" сутичці Миколі Куртеву з Болгарії (6:7), Картавий став 9-м, поступившись грузину Гено Петріашвілі (2:5).

В активі української збірної вже три медалі. У перший день змагань срібним призером стала Ілона Семків (48 кг), "бронзу" виграла Юлія Ткач (63 кг).

Завершать чемпіонат Європи виступи представників греко-римського стилю боротьби, які 6-7 травня розіграють 8 комплектів нагород. Україну представлятимуть Жора Абовян (59 кг), Парвіз Насібов (66 кг), Артур Політаєв (71 кг), Євген Пишков (75 кг), Дмитро Пишков (80 кг), Юрій Шкрюба (85 кг), Дімітрій Тимченко (98 кг ) і Олександр Чернецький (130 кг).

Фото: facebook.com/ukrwrestling/photos.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-