Українці залишилися без медалей у третій день ЧЄ-2017 з боротьби

Українці залишилися без медалей у третій день ЧЄ-2017 з боротьби

Укрінформ
Скарбничка нагород збірної України в Нові-Саді (Сербія), де проходить чемпіонат Європи з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, залишилася без змін.

Реальну можливість піднятися на п'єдестал у четвер не використав "вільник" Петро Білейчук, який в сутичці за бронзову медаль у ваговій категорії до 61 кг поступився Андрію Перпелиті з Молдови, посівши у підсумку 5-те місце, повідомляє Укрінформ.

Олена Кремзер (55 кг) у чвертьфіналі поступилася француженці Матільді Рів'єр (5:7) і посіла 8-ме місце, Ірина Пасічник (75 кг) стала 9-ю, поступившись дорогою до півфіналу Світлані Саєнко з Молдови (1:12), а Олексій Щербак (74 кг) фінішував 13-м після поразки в 1/8 фіналу від Алі Шабанова з Білорусі (2:6).

В активі української збірної поки дві медалі. У перший день борцівського Євро-2017 срібним призером стала Ілона Семків (48 кг), "бронзу" виграла Юлія Ткач (63 кг).

У п'ятницю борці вільного стилю розіграють нагороди у вазі до 70 і 125 кг, в яких за Україну виступлять відповідно Семен Радулов і Данило Картавий. Представниці жіночої боротьби визначать найсильніших у категоріях до 58 і 69 кг, де заявлені українки Ірина Чіхрадзе і Алла Черкасова.

Фото: unitedworldwrestling.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-