Чемпіонат світу з хокею: кому путівки в еліту, а кому матч престижу

Чемпіонат світу з хокею: кому путівки в еліту, а кому матч престижу

Укрінформ
Сьогодні завершується київський чемпіонат світу.

Хокей. Чемпіонат світу. Дивізіон 1А. Київ. Палац спорту. 13:30. Угорщина – Казахстан. 17:00. Польща – Австрія. 20:30. Україна – Південна Корея. Пряма трансляція – UA:Перший

Отже, заключний тур київського турніру. Вже зрозуміло, що збірні Угорщини та України посядуть, відповідно, п’яте і шосте місця. Наша команда, на жаль, вибуває з цього дивізіону і наступного сезону гратиме класом нижче – в дивізіоні 1В. В матчі проти Південної Кореї українським хокеїстами залишається хіба що грюкнути дверима і здобути нарешті свою першу перемогу перед власними вболівальниками.

Тепер щодо шансів на вихід до еліти. Збірна Польщі зберегла невеличкий «коридор», але для того аби усе вийшло, їм сьогодні необхідно обіграти Австрію і чекати, що Казахстан програє Угорщині. Не все залежить і від самого Казахстану, якому для путівки у вищий клас не лише потрібно перемогти угорців, але й чекати, що їх конкуренти – австрійці і корейці втратять очки. Натомість для збірних Австрії та Південної Кореї усе просто – потрібно вигравати свої поєдинки і наступного року вони гратимуть серед найсильніших. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-