У Києві вшосте пройде міжнародна велогонка

У Києві вшосте пройде міжнародна велогонка "Race Horizon Park"

Відео
Укрінформ
"Race Horizon Park" - серії шосейних велогонок, які традиційно проходять у Києві в останні вихідні травня. У 2017 році велогонка відбудеться 26-28 травня.

В рамках гоночних днів пройдуть Horizon Park Race for Peace, Horizon Park Race Maidan та Horizon Park Classic - аматорські, ветеранські та професійні чоловічі гонки, а також професійні жіночі гонки Horizon Park Women Challenge і VR Woman ITT. Про це повідомляє xSport

 - Змагання має свою європейську унікальність, оскільки тільки в Україні запроваджено три дні поспіль для чоловіків одноденні рейтингові міжнародні змагання. І також для жінок – дводенні змагання", - наголосив під час прес-конференції президент Федерації велоспорту України та глава оргкомітету перегонів Олександр Башенко.

На момент проведення прес-конференції 25 квітня на гоночний вікенд зареєструвалися 19 команд з 12 країн.

З 2013 року всі чоловічі гонки Race Horizon вигравали гонщики київської команди "Kolss-BDC". У нинішньому році головним конкурентами киян вважаються "Synergy Baku Cycling Project" (Азербайджан), "Minsk Cycling Club" (Білорусь), "GM Europa OVINI" (Італія) та "Wibatech 7r Fuji" (Польща). На жіночі гонки заявки подали п'ять іноземних команд. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-