Кличко поїде в Лондон - підтримати брата під час двобою з Джошуа

Кличко поїде в Лондон - підтримати брата під час двобою з Джошуа

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко поїде в Лондон, аби особисто підтримати свого брата Володимира під час поєдинку з Ентоні Джошуа. 

Про це повідомляє прес-служба міського голови. 

«Дуже важливо, коли тебе підтримують, вболівають за тебе. Коли я боксував, Володимир завжди перебував біля рингу і підтримував мене. І цього разу я також буду поруч з братом під час його бою з Джошуа у Лондоні. Звичайно, у Володі чудова команда, але тим не менш, моральна підтримка брата – дуже важлива. Впевнений, що перемога буде за нами!» - наголосив Кличко.

Він зазначив, що до бою Володимира прикута величезна увага всього світу – 90 тисяч квитків були розкуплені за один день. 

«Два олімпійських чемпіони. Джошуа жодного поєдинку поки що не програв. Більше того, він нокаутував усіх своїх суперників. Він молодший за Володимира на 12 років. Однак я знаю, що Володимир зробить все для того, щоб виграти цей бій. Я знаю брата, як ніхто інший, і можу з упевненістю сказати, що такої техніки і такого досвіду, як у Володимира, немає у жодного боксера. До того ж, він знає, що від цього бою дуже багато залежить. Тому будемо чекати на бій, тримати кулаки за Володимира, а він у свою чергу зробить все, що від нього залежить», - наголосив Віталій Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, бій між Володимиром Кличком та Ентоні Джошуа пройде 29 квітня року у Лондоні на стадіоні "Вемблі". Наживо за протистоянням кращих боксерів-суперважковаговиків сучасності спостерігатимуть 90 тисяч уболівальників.

На кону у поєдинку двох олімпійських чемпіонів стоятимуть пояси IBF, IBO та титул суперчемпіона WBA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-