В Україні стартує заключний етап

В Україні стартує заключний етап "Ігор нескорених – 2017"

Відео
Укрінформ
У Києві відбудеться заключний етап національних змагань "Ігри нескорених", за підсумками якого буде визначено склад збірної України, що представлятиме нашу державу у вересні на змаганнях "Invictus Games-2017" у Торонто (Канада).

Заключний етап відбору до національної збірної TEAM UKRAINE на міжнародні змагання "Ігри нескорених – 2017" (Invictus Games) відбудеться у Києві 22-23 квітня. Про це повідомляє офіційний сайт змагань.  

Учасники змагатимуться у 6-ти спортивних дисциплінах: легка атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, велоспорт на шосе та веслування на тренажерах.

"Ігри нескорених" в Україні проводяться за підтримки Міністерства оборони України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства інформаційної політики України, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, Агенції НАТО з підтримки та постачання (NSPA), активних громадських організацій.

Відбір спортсменів на "Ігри Invictus-2017" (Ігри нескорених) розпочався в Україні 1 листопада 2016 року. У 2017 році відбудуться вже треті міжнародні змагання "Ігри нескорених", однак свою збірну Україна представлятиме вперше. Це одна з важливих ініціатив у галузі реабілітації учасників АТО, що отримали серйозні поранення, захищаючи свою державу.

У змаганнях у Торонто (Канада) 23-30 вересня візьмуть участь збірні команди військових Афганістану, Австралії, Канади, Данії, Естонії, Франції, Грузії, Німеччини, Італії, Нідерландів, Нової Зеландії, Великої Британії, США, Йорданії, Іраку, Румунії та України.

Міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх і діючих військових "Ігри непереможних / непереможених" (Invictus Games) проводяться з 2014 року з ініціативи британського принца Гаррі. 

На фото: Учасник четвертого (додаткового) етапу відбору і тестування кандидатів до національної збірної України для участі в міжнародних змаганнях "Ігри нескорених" (Invictus games) стріляє з лука на території плавального басейну ЦСК ЗСУ, Київ, 25 лютого 2017 року / Любімов Євген. Укрінформ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-