Вечір українського боксу в США. Ломаченко, Усик та Гвоздик перемогли. Онлайн

Вечір українського боксу в США. Ломаченко, Усик та Гвоздик перемогли. Онлайн

Укрінформ

Таким чином, Василь Ломаченко отримує дострокову перемогу і захищає свій титул! Усі троє українців сьогодні перемогли і це чудово. 

9 раунд. На цьому все? Соса героїчно втримався на ногах поки Ломаченко його методично лупцював. Тренери американця приймають рішення зупинити бій!

8 раунд. Вкотре відзначаємо з якою легкістю та впевненістю рухається наш боксер. Ідеальна робота ніг, підкріплена серіями ударів. Ломаченко кілька разів добряче притис суперника до канатів, так що Соса ледве втримався на ногах під кінець раунду. 

7 раунд. Таке враження, що суперники з різних ліг. Ломаченко намагається розважати публіку і при цьому збільшує кількість ударів. Соса лише захищається.

6 раунд. Питання – коли для Соси вже все скінчиться? Ломаченко насолоджується власним боксом і збільшує свою перевагу. Американець не встигає, а його око запливає все більше. 

5 раунд. Все на що залишається сподіватись Сосі – це брудні прийоми. Лише так він здатен зупинити українця. А тим часом ударів від Ломаченка додалось. Помітно, що наш боксер отримує задоволення від бою. 

4 раунд. Ломаченко додає у швидкості. Наприкінці раунду він добряче перевірив підборіддя суперника. Соса хоч і тримається, але йому дедалі складно встигати за українцем. До того ж ліве око у американця вже заплило. 

3 раунд. Чи побачимо ми сьогодні 100% сили Ломаченка? Таке враження, що українцю достатньо і половини свого класу аби цілком домінувати в рингу. Соса при цьому не губиться, тому увага до його ударів. 

2 раунд. Ломаченко контролює усе. Він швидший і гостріший. Чекаємо, що перевага українця втілиться у кілька разючих серій. Наразі ж Василь лише прицілюється. 

1 раунд. Перші враження – Ломаченко занадто швидкий для Соси. Американець жодного разу навіть по корпусу не влучив. А от українець вже починає бомбардування ударами. 

Суперники вже на рингу. 

За кілька хвилин чекаємо на головний бій. Ломаченко проти Соси. 

Отже, дострокова перемога Олександра Гвоздика нокаутом! Блискуче! Це вже другий успіх українців. 

3 раунд. Українцю було непросто. Його суперник постійно шукав нагоди струсонути нашого хлопця, але сам потрапив під потужний удар. Гвоздик несподівано вибухнув і двічі відіслав Гонсалеса у нокдаун! Тренери кубинця зупиняють бій!

2 раунд. Гвоздику бракує досвіду. Його активність та удари не є проблемою для кубинця. Зате удари Гонсалеса виглядають грізно. Українець має пильнувати в захисті.

1 раунд. Важкувато розпочав Гвоздик. Раунд за Гонсалесом. Його удари та серії виглядали краще. Українець поки що не ризикує і захищається. 

Бій почався.

Тим часом на ринг виходить Олександр Гвоздик.

Усик перемагає Хантера і захищає свій чемпіонський пояс. Усі троє суддів віддали перевагу українцю 117:110!

12 раунд. Усик дуже впевнено завершує бій. За хвилину до кінця Хантер отримує нокдаун, але все ж втримується на ногах до фінального гонгу. Браво, Сашко. Це перемога!

11 раунд. Усі чекаємо на ефектне завершення бою від українця. Наразі ж він діє тактично і без особливого поспіху намагається довершити справу. Шкода, бо дуже хочеться побачити потужні удари від українця. 

10 раунд. Наприкінці раунду Усик нарешті завівся і ледь не відіслав суперника в нокдаун. Хантер встояв лише завдяки клінчу. 

9 раунд. Усик збільшує перевагу. Він контролює простір рингу і темп бою. Удари українця влучні, а от американець, схоже, йде ва-банк. Атаки Хантера хаотичні. 

8 раунд. Чекаємо від нашого боксера ефектних і потужних влучань. Поки що Усик ніби і додав сили ударам, але Хантер впевнено тримається на ногах. 

7 раунд. Усик має усі підстави завершувати цей бій достроково, але необхідно ж бити. Натомість українець взяв в цьому раунді незрозумілу паузу, знизив темп. Підготовка до завершальних хвилин?

6 раунд. Середина поєдинку – Усик за рахунок класу і витривалості вже має прибирати ініціативу до своїх рук. В принципі українець ніби і домінує в рингу, але дуже потрібні потужні акцентовані удари. Відчувається, що Хантер може не встояти до кінця бою.

5 раунд. Класний бокс! Усик додає в атаці і ми бачимо майстерний обмін ударами. Українець наразі атакує гостріше та влучніше.

4 раунд. Усик отримав невеличке розсічення біля лівого ока. Погано. Потрібно не доводити справу до 12 раундів, бо травма буде поступово заважати. До того ж Хантер вже має перевагу. Два удари американця серйозно похитнули нашого чемпіона. Необхідно зібратись!

3 раунд. Українець в кінці раунду провів класну серію, але Хантер встояв. В цілому бій видовищний – американець більш активний, а Усик більш точний в ударах. 

2 раунд. Усик намагається контролювати бій і диктувати умови. Хантер дуже активний, йде у розмін ударів. Поки що бій рівний. 

1 раунд. Суперники почали без особливої розвідки. Хантер показав, що шукатиме свій шанс в наступі. Усик тримався впевнено і кілька разів непогано пробив. 

Бій почався! 

Українець має солідну підтримку в залі. Вболівальники скандують його ім’я. 

Усик вже в рингу! Зараз представляють учасників бою. 

Доброго ранку! Першим з українського тріо боксуватиме Олександр Усик. Його суперник – Майкл Хантер. 

Слідкуйте за унікальним вечором боксу на нашому сайті за допомогою текстової трансляції. Початок о 05.00 ранку неділі, повідомляє Укрінформ. 

В андеркарті на ринг арени MGM National Harbor вийдуть чемпіон Всесвітньої боксерської організації (WBO) у першій важкій вазі (до 90,7 кг), олімпійський чемпіон Олександр Усик, який буде захищати титул у протистоянні з поки непереможним американцем Майклом Гантером, і чемпіон Північноамериканської боксерської федерації (NABF), бронзовий призер лондонської Олімпіади-2012 Олександр Гвоздик, з яким у напівважкій вазі (до 79,4 кг) зійдеться кубинець Юніескі Гонсалес.

Суддівські вердикти поєдинків андеркарту продовжить представлення ринг-анонсером (можливо, авторитетним американцем Майклом Баффером) учасників основного видовища цієї боксерської події - чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (58,97 кг), дворазового олімпійського чемпіона Василя Ломаченка і американця пуерториканського походження Джейсона Соси.

Нагадаємо, у листопаді Василь Ломаченко здобув дострокову перемогу над Ніколасом Волтерсом з Ямайки, Олександр Гвоздик виграв у малавійця Айзека Чілемби, а Олександр Усик у грудні нокаутував Табісо Мчуну з ПАР.

На фото: Олександр Усик, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик (iSport.ua).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-