Тренер Льюїса: У бою Кличко - Джошуа ставлю на українця

Тренер Льюїса: У бою Кличко - Джошуа ставлю на українця

Укрінформ
Гарольд Найт, який допомагав легендарному Емануелю Стюарду в роботі з Ленноксом Льюїсом, зробив прогноз на запланований на 29 квітня бій Кличко - Джошуа, віддавши перевагу українцю.

За словами Найта, на боці Кличка дуже багато досвіду, знань та "вогневої потужності". Ці козирі перевершують молодість, швидкість і натиск Джошуа, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Мій вибір - Кличко. Причина проста - досвід. У Кличка 68 поєдинків e профі, у Джошуа - 18. Плюс у Володимира набагато більше чемпіонських боїв, ніж у Джошуа. Рух теж кращий у Кличка. Сила? Думаю, в цьому компоненті бійці рівні. Міцність підборіддя? Кажучи про Джошуа, ми про це не знаємо, бо ще ніхто підборіддя британця серйозно не перевіряв. Чи зможе Джошуа витримати силу, швидкість і натиск бійця, який не збирається передавати естафету царювання? Все може трапитися в бою двох нокаутеров, тим більше у суперважкій вазі, але, на мій погляд, всі попередні суперники Джошуа навряд чи підготували британця до великого бою", - сказав Найт.

Нагадаємо, поєдинок Кличко - Джошуа відбудеться на лондонському стадіоні "Вемблі". Наживо за боєм, на кону в якому стоятимуть титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBA Super та IBO, зможуть спостерігати 90 тисяч глядачів. Це рекорд відвідуваності у післявоєнній історії боксу Великої Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-