У Києві проходять Чемпіонати України з пожежно-прикладного спорту

У Києві проходять Чемпіонати України з пожежно-прикладного спорту

Фото
Укрінформ
Чемпіонати України з пожежно-прикладного спорту серед дорослих та юнаків у закритих приміщеннях проходять у Києві з 29 березня.

Урочисте відкриття Чемпіонатів України з пожежно-прикладного спорту серед дорослих та юнаків у закритих приміщеннях відбулось учора на території державної пожежно-рятувальної частини № 25. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Цього року до Києва приїхало 45 команд з різних куточків країни. Першого дня учасники дорослих команд змагалися в підійманні по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі. За результатами забігів 8 найкращих спортсменів потрапили до півфіналу.

Учора відбулися півфінальні та фінальні забіги дорослих з підіймання по штурмовій драбині. Юнаки змагалися у підійманні по штурмовій драбині та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, а дорослі - у підійманні по висувній драбині.

Сьогодні дорослі команди змагаються у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами. Після чого відбудеться церемонія нагородження переможців Чемпіонатів та урочисте закриття змагань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-