«Карпати» ефектно представили нову форму

«Карпати» ефектно представили нову форму

Фото
Укрінформ
До презентації долучився титульний спонсор клубу – TM «Parimatch».

Львівські «Карпати» підтверджують реноме клубу, який креативно ставиться до усіх командних заходів. Зокрема, представлення нової форми  перетворили на справжнє шоу. Його провели  28 березня у готельному комплексі «ТАОР - Карпати».  

Першими три комплекти форми на власні очі, крім футболістів та тренерів, побачили переможці карпатівських конкурсів, найвідданіші фанати команди, журналісти та активні користувачі «зелено-білих» соцмереж.

У презентації форми взяли участь головний тренер команди Олег Дулуб, генеральний директор Юрій Дячук-Ставицький, футболісти команди та представник титульного спонсору клубу – TM «Parimatch» Вадим Місюра.

Відзначимо, що усі три комплекти форми є оригінальними виробами зі змістом та історичними відсилками. Так, перший варіант – це стилізована біла футболка із пересічними сірими смугами та зображенням найвідоміших символів Львова – Оперного театру, Домініканського собору, Чорної кам’яниці, міської ратуші, порохової вежі, площі Ринок та Церкви святого Андрія.  

Другий комплект  демонструє те, що львівські «Карпати» представляють не лише місто, а  всю Галичину. Як ми знаємо, неодмінним елементом української національної культури є вишиванка,  а  найвідомішим візерунком традиційної галицької вишивки вважається «галицька зірка». Дизайнерам вдалося  перенести візерунок галицької зірки на ігрову футболку.

У свою чергу, третій варіант форми виявився абсолютним сюрпризом. Уперше в своїй історії  львівські «Карпати» презентували екіпіровку у золотисто-сонячних барвах, які віддавна символізують достаток, стабільність, упевненість у власних силах. Це колір гордого лева, який зображений на карпатівському гербі.

Представник TM«Parimatch»Вадим Місюра відзначив, що «Карпати» вже давно стали футбольним символом не лише Львова та Галичини, а й  всієї України. «Я дуже хочу, щоб гравці «Карпат»у новій формі лише вигравали та приносили радість своїм фанам. Мені приємно відзначити, що сьогоднішня презентація відбувалася на високому та креативному європейському рівні з гідним представленням українських традицій та звичаїв», - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-