Чачич і Модрич про матч Хорватія - Україна

Чачич і Модрич про матч Хорватія - Україна

Відео
Укрінформ
На передматчевій прес-конференції у Загребі, яка відбулась вчора ввечері, головний тренер збірної Хорватії  Анте Чачич та півзахисник Лука Модрич відповіли на запитання журналістів щодо кваліфікаційного матчу Хорватія – Україна ЧС-2018.

Анте Чачич розповів, що в його команді всі дилеми вирішені на даний момент, команда згуртована, всі діють добре. "Завтрашня гра для нас є дуже важливою. Цей матч знаходиться десь на половині дороги у кваліфікаціях, і для нас принципово  добитися позитивного результату".

Лука Модрич відмітив, що команда сподівається на дружню підтримку публіки не тільки тоді, коле на полі все буде складатися добре, а й тоді, коли виникнуть складні моменти.  "Ми поважаємо збірну України, бо вона є серьйозним суперником. Українська команда дуже виросла за останній час, і це наші перші суперники у цих змаганнях".

Матч Хорватія - Україна відбудеться сьогодні у місті Загреб (Хорватія) о 21:45 за київським часом. Футбольний поєдинок у прямому ефірі транслюватимуть канали "Футбол 1" і "Україна". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-