TM «Parimatch» дарує в Одесі тренування із зірками

TM «Parimatch» дарує в Одесі тренування із зірками

Укрінформ
Цього разу акцію підтримали футболісти «Чорноморця».

15 березня у місті Одеса відбулася акція «Тренування із зіркою» - спортивний захід у рамках Всеукраїнської акції, організованої ТМ «Parimatch», Українською Прем’єр-Лігою та ФК «Чорноморець» (Одеса). Нагадаємо, що метою акції є сприяння гармонійному фізичному розвитку молоді та підтримка інтересу українців до спорту: футболу, баскетболу, хокею.

У заході взяли участь гравці ФК «Чорноморець» Сергій Люлька, Кирило Ковалець, Владислав Кабаєв, Максим Третяков, генеральний директор клубу Сергій Керницький, а також журналісти та уболівальники. Тренування відбувалося під керівництвом наставника одеської команди Олександра Бабича та його помічника Олександра Грановського.

Справжньою родзинкою заходу став матч між двома командами, які сформували не лише професійні футболісти, а й журналісти та уболівальники. Основний час поєдинку завершився з рахунком 1:1, а в серії пенальті перемогла команда в салатових манішках (3:2). Її воротар Олександр Федоренко відбив два удари з «точки».  Представники ЗМІ та прихильники футболу  продемонстрували справжні бійцівські якості, жагу до перемоги та непоступливість на футбольному полі.

За словами представника TM «Parimatch» Вадима Місюри, «Parimatch» належить до соціально відповідального бізнесу, який підтримує усі починання, пов’язані зі здоровим способом життя. Зокрема, в рамках акції «Тренування із зіркою», компанія займається організацією та проведенням на всеукраїнському рівні низки спортивних івентів з метою підтримки та популяризації українського спорту. Головний тренер ФК «Чорноморець» Олександр Бабич наголосив на тому, що у подібних акціях футболісти беруть участь із задоволенням, оскільки це зближує їх з уболівальниками, заради яких вони грають.

Святослав Василик, Київ

Фото: ТМ "Parimatch"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-