Гладкий допоміг

Гладкий допоміг "Карпатам" піти з останнього місця у чемпіонаті України

Фото
Укрінформ
Футболісти "Карпат" перемогли у 21 турі чемпіонату України у Львові луцьку "Волинь" і піднялися з 12-го на десяте місце у турнірній таблиці першості.

Відзначився орендований львів'янами у київського "Динамо" форвард Олександр Гладкий, який спочатку забив на 18-й хвилині, а потім зробив рузультативний пас на Ігоря Худоб'яка на 53-й. У волинян за дві хвилини до фінального свистка один гол відквитав Артем Дудік, повідомляє Укрінформ. 

У паралельній зустрічі "Олександрія" вдома зіграла вничию (0:0) з "Дніпром".

Раніше у суботу донецький "Олімпік" з рахунком 3:2 обіграв полтавську "Ворсклу". М'ячі в Полтаві забили: Моха (65-та хвилина), Дмитро Гришко (69) і Іван Матяж (72) - у донеччан; Дмитро Хльобас (21) та Артур Загорулько (60) - у ворсклян.

Завдяки вольовій перемозі у цій зустрічі, по ходу якої "Олімпік" програвав 0:2, донеччани набрали 32 очки і зміцнили своє становище у верхній частині турнірної таблиці. "Ворскла" ж втратила всі шанси на потрапляння до першої шістки.

"Чорноморець" в Одесі програв "Сталі" з Кам'янського - 0:1. Гол на рахунку Дениса Васіна (24-та хвилина).

До недільної програми туру увійшли поєдинки кропивницької "Зірки" і київського "Динамо" (початок о 14.00, покаже телеканал "Футбол 1"), луганської "Зорі" і донецького "Шахтаря" (19.30, "2+2").

Турнірне становище: "Шахтар" - 56 очок, "Динамо" - 43, "Зоря" - 37, "Олександрія" - 33, "Олімпік" - 32, "Чорноморець" - 27, "Ворскла" - 23, "Сталь" - 21, "Зірка" - 19, "Карпати" - 11, "Волинь" - 10, "Дніпро" - 9.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-