Телеканали влаштували

Телеканали влаштували "війну" за право трансляції бою Кличко - Джошуа

Укрінформ
Поєдинок екс-чемпіона світу українця Володимира Кличка з непереможеним володарем титулу IBF британцем Ентоні Джошуа, який запланований на 29 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі", стане унікальною подією у світі боксу.

І не лише через те, що всі 90 тисяч квитків на цей бій були продані ще в січні, але й тому, що за право його трансляції розгорнулася дуже серйозна боротьба між американськими телеканалами, повідомляє Boxingnews

"Уперше в історії боксу американські телеканали влаштували справжню війну за право трансляції бою між двома неамериканськими боксерами, який, до того ж, пройде не в США, а в Європі", - зазначається у повідомленні.

Як зазначив генеральний менеджер телеканалу Showtime Sports Стівен Еспіноза, на вирішення проблеми з вибором транслятора знадобилося набагато більше часу, ніж він очікував.

"Цей поєдинок - така собі міні-версія бою Мейвезер - Пакьяо у плані прихильності до телеканалів, і ми поки не змогли вирішити цю проблему. Проте, я налаштований досить оптимістично", - сказав Еспіноза.

Харктерно, що Володимир Кличко має діючий контракт з телеканалом HBO, а Ентоні Джошуа - з Showtime.

Нагадаємо, у поєдинку Кличко - Джошуа на кону стоятимуть титули чемпіона світу за версіями WBA, IBF та IBO.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-