Ганна Різатдінова стала Жінкою України 2016

Ганна Різатдінова стала Жінкою України 2016

Відео
Укрінформ
Українська гімнастка Ганна Різатдінова стала переможницею щорічної премії «Жінка України 2016» за версією журналу «Единственная» у номінації «Спорт».

Талановита спортсменка виборола бронзову нагороду Олімпіади-2016 в Ріо-де-Жанейро (Бразилія). У вересні 2016 Ганна відзначилась своїми здобутками на змаганнях неофіційного клубного чемпіонату світу з художньої гімнастики Aeon Сup-2016 у Токіо і була визнана НОК кращою спортсменкою місяця.

Мета премії – привернути увагу до жінок, які своїми досягненнями та успіхами трансформують суспільство, створюють позитивний імідж країни та надихають інших реалізовувати свої мрії.

Голосування тривало з 1 жовтня 2016 року по 28 лютого 2017 року по всій території України, крім окупованих. Було представлено 44 претенденти у 7 номінаціях: «Fashion», «Бізнес», «Культура», «Спорт», «Здоров’я», «Наука та освіта», «Соціальний внесок».

У номінації «Спорт» окрім Різатдінової були представлені: біатлоністки Валентина Семеренко, Юлія Джима,  Олена Підгрушна та фехтувальниця Ольга Харлан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-