Підгрушна всьоме стала кращою спортсменкою місяця в Україні

Підгрушна всьоме стала кращою спортсменкою місяця в Україні

Укрінформ
Національний олімпійський комітет за підсумками спортивного лютого визнав капітана жіночої збірної України з біатлону Олену Підгрушну кращою спортсменкою місяця. 

Першого наставника Підгрушної Олега Бунта та старшого тренера жіночої біатлонної команди України Уроша Велепця названо кращими тренерами лютого, повідомили Укринформу у прес-службі НОК.

"Високого визнання НОК олімпійська чемпіонка Ігор-2014 удостоєна завдяки чудовому виступу на чемпіонаті світу в австрійському Гохфільцені. В естафеті Олена блискуче провела гонку на найвідповідальнішому останньому етапі. Лідерка збірної продемонструвала високу майстерність та професіоналізм, неймовірну жагу до перемоги. Разом з подругами по команді Іриною Варвинець, Юлією Джимою та Анастасією Меркушиною Підгрушна здобула срібну медаль чемпіонату світу", - зазначається у повідомленні.

Додамо, що для Олени Підгрушної це вже сьоме високе визнання НОК. Лідерами в цьому рейтингу залишаються фехтувальниця Ольга Харлан (дев'ять нагород) та гімнаст Олег Вернєяв, який вісім разів визнавався кращим спортсменом місяця в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-