Бринзак: Біатлонна траса у Гохфільцені для нас щаслива

Бринзак: Біатлонна траса у Гохфільцені для нас щаслива

Укрінформ
Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак оцінив шанси нашої команди на чемпіонаті світу з біатлону, що стартує в австрійському Гохфільцені 9 лютого.

Він, зокрема, підкреслив, що траса у Гохфільцені є щасливою для українців, повідомляє Xsport

"На чемпіонат світу не ставимо команді ніяких конкретних завдань. Усі розуміють, що мають показати той результат, на який готові. На щастя, ніяких приводів для занепокоєння відносно здоров'я наших збірників немає. Все нормально, всі спокійно готуються. Виступи на трасі у Гохфільцені у збірної України завжди виходили нормальними. Ця траса щаслива для нас, і я сподіваюся, що спортсмени виступлять добре", - сказав Бринзак.

Він також зазначив, що наша чоловіча команда у поточному сезоні стала більш стабільною.

"Основне, що слід видзначити у нинішньму сезоні - це стабільність  чоловічої команди. Вона вже впевненіше себе почуває і може боротися за медалі. А ось у жіночій команді балансу немає. У кожної зі спортсменок є свої нюанси: хто хворів, хто лише восени почав тренуватися, а хто погано готувався в літньо-осінній період. Треба зібратися із силами, щоб  наступного сезону влітку відпрацювати без проблем", - зазначив президент федерації.

Склад збірної України з біатлону:

жінки - Юлія Джима, Олена Підгрушна, Анастасія Меркушина, Ірина Варвинець, Валентина Семеренко;

чоловіки - Сергій Семенов, Артем Прима, Дмитро Підручний, Володимир Семаков, Олександр Жирний.

Нагадаємо, на минулому чемпіонаті світу у Норвегії українська команда завоювала одну нагороду - "бронзу" Сергія Семенова у спринтерській гонці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-