Тренер української танцювальної пари:

Тренер української танцювальної пари: "Наші фігуристи заслужили це "золото"

Укрінформ
Тренер української танцювальної пари Олександра Назарова/Максим Нікітін харків'янка Галина Чурілова упевнена, що сьогоднішнє "золото" наших фігуристів на Універсіаді-2017 в Алмати цілком заслужене.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Української федерації фігурного катання на ковзанах.

"Саша та Максим каталися просто неймовірно! Усе було виконано чудово - четвертого рівня доріжки, твізли третього… Вони заслужили це "золото". Дует росте просто на очах, фігуристи розвиваються, постійно шукають щось нове, "свої" елементи. Нинішній сезон складається для Олександри Назарової та Максима Нікітіна як ніколи вдало, будемо сподіватися, що й завершиться він так само успішно", - заявила Галина Чурілова, яка перебуває в Алмати. 

Додамо також, що для дворазових чемпіонів України Назарової та Нікітіна - це друга нагорода великих міжнародних змагань. 2015 року вони стали бронзовими призерами чемпіонату світу серед юніорів. Після цього вихованці Галини Чурілової, які нині тренуються у США у Ігоря Шпільбанда, швидко освоїлися серед "дорослих" дуетів, демонструючи стрімкий прогрес. Так, на цьогорічному чемпіонаті Європи 20-річна Олександра та 22-річний Максим увійшли до топ-десятки кращих танцювальних пар континенту, посівши 9-те місце.

Нагадаємо, в активі збірної України вже 7 нагород  Універсіади-2017 - 2 "золота", 2 "срібла" та 3 "бронзи".

Минулої зимової Універсіади в Іспанії та Словаччині 2015 року українські атлети-студенти вибороли 5 нагород - 2 "золота", 1 "срібло" та 2 "бронзи".

Всесвітні зимові студентські ігри-2017 проходимитуть до 8 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-