Бернард: Наш суперник зміг здолати мадридський

Бернард: Наш суперник зміг здолати мадридський "Реал"

Укрінформ
Футбольний хавбек донецького "Шахтаря" Бернард поділився очікуваннями від майбутніх матчів 1/16 фіналу Ліги Європи проти іспанської "Сельти".

Бразилець зазначив силу суперника, який зміг здолати в 1/4 фіналу Кубка Іспанії мадридський "Реал", повідомляє офіційний сайт "Шахтаря". 

"Ми продовжуємо підготовку до чемпіонату України та Ліги Європи. По гравцях "Шахтаря" вже видно, що фізично вони цілком готові. Прекрасно розуміємо силу та міць команди, якій будемо протистояти у Лізі Європи. Бачимо, як "Сельта" нині грає. Тим більше - у суперника не було паузи в чемпіонаті. Це дуже сильна команда. Судячи з кубковиз матчів із мадридським "Реалом", футболісти добре підготовлені фізично, здорово реалізують свої моменти, а в захисті вміло опікають суперників. Вони змогли забити чотири м'ячі "Реалу" (2:1, 2:2. - Ред.). Це багато про що свідчить", - заявив Бернард.

Нагадаємо, перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Сельта" - "Шахтар" відбудеться 16 лютого в іспанському місті Віго. Поєдинок у відповідь буде зіграний 23 лютого у Харкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-