Лень хоче зіграти за Україну на Євробаскеті-2017

Лень хоче зіграти за Україну на Євробаскеті-2017

Укрінформ
Українець з НБА готовий допомогти своїй збірній.

Український центровий клубу НБА «Фінікс Санз» Олексій Лень висловив бажання зіграти за збірну України на Євробаскеті-2017. Про це він розповів офіційному сайту Міжнародної федерації баскетбольних асоціацій (ФІБА).

«Сподіваюсь цього літа все пройде добре і я зможу вчасно повернутися у свою країну. Я хочу зіграти за свою збірну. Я вже говорив з людьми з національної федерації, але ще не обговорював це питання з тренерським штабом команди», - пояснив Лень.

Розповів він і про перспективи «синьо-жовтих» на чемпіонаті Європи: «Я думаю нам по силам перемогти Ізраїль та Грузію, і боротися за перемогу проти Італії і Німеччини. У нас є сильні молоді гравці, як Михайлюк, Боломбой і я. Якщо усі ми поїдемо у збірну – зможемо зробити великі справи».

Нагадаємо, що Євробаскет-2017 відбудеться в чотирьох містах – Гельсінкі (група А), Тель-Авів (група В), Клуж-Напока (група С), Стамбул (група D). Матчі плей-офф прийматиме Стамбул. Збірна України гратиме у групі В проти Ізраїля, Грузії, Литви, Німеччини та Італії. Зауважимо, що Олексій Лень ніколи не грав за національну збірну України. Він з 18 років вчився і виступав за Мерілендський університет (США), а в 20 років став гравцем клубу НБА «Фінікс Санз». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-